Carcosmetix opent in Nederland s’werelds eerste concept store

carcosmetix concept store nederland

Carcosmetix opent ’s werelds eerste Concept Store in Nederland.

In deze winkel is het volledige assortiment van Carcosmetix car cleaning producten verkrijgbaar. De winkel is ingericht volgens het eigen stappenplan van Carcosmetix, waarmee zowel consumenten als professionele gebruikers hun auto kunnen poetsen en onderhouden.

De car cleaning producten van Carcosmetix worden sinds 1958 vervaardigd in België volgens hun unieke receptuur. Voorheen waren deze producten exclusief beschikbaar voor de professionele markt. Nu zijn de hoogwaardige producten van Carcosmetix echter ook verkrijgbaar voor consumenten, exclusief in de Carcosmetix Concept Store en via hun eigen webshop.

“Bij Carcosmetix staat de effectiviteit van onze producten centraal; wij streven ernaar dat elke klant het best mogelijke resultaat behaalt bij het poetsen en onderhouden van zijn auto.”

Try before you by.

Voor wie nog niet overtuigd is van de kwaliteit van de Carcosmetix-producten, bieden ze in de concept store de mogelijkheid om elk product zelf uit te proberen voordat je tot aankoop overgaat. Daarnaast worden er elke zaterdag demonstraties gegeven met de producten en kun je terecht met al je poetsvragen.

  • Openingstijden:
  • Maandag t/m Vrijdag
  • 10:00 – 17:00uur
  • Zaterdag: 10:00-16:00uur

Leave a Reply

Write what you are looking for, and press enter to begin your search!

Shopping Cart (0)