VAAK GEZOCHTE INFORMATIE

Snel afrekenen – Voordeel van een Account

Afrekenen moet veilig en vooral snel. Je bent bijna klaar met je bestelling en dan vragen wij je om allerlei gegevens in te vullen. Daar zit je niet op te wachten, dat weten we als geen ander. We hebben die gegevens natuurlijk wel nodig om je bestelling te kunnen versturen.

Als er bijvoorbeeld problemen zijn met de verzending willen wij ook graag contact met je opnemen zodat we je tijdig kunnen informeren.
Klinkt logisch toch? En toch begrijpen wij dat het invullen van die gegevens niet altijd leuk is en ook tijd kost.
Om snel te kunnen afrekenen, raden we je aan om een account aan te maken. Naast de andere voordelen van een account is het allergrootste voordeel dat je snel kunt afrekenen.

De extra voordelen van een account zijn:

 • Sneller je bestelling afrekenen
 • Eenvoudig de status van je bestelling controleren
 • Altijd en overal je orderhistorie bekijken
 • Op elk moment je accountgegevens wijzigen
 • Je wachtwoord wijzigen
 • Facturen inzien en downloaden
 • Afleveradressen toevoegen of wijzigen

Voor klanten die vaker bij Autopoetsproducten bestellen gelden er ook interessante kortingsregelingen. Wanneer klanten dan inloggen krijgen ze klantspecifieke prijzen te zien op de website.
Kortom, een account biedt voordelen: waar wacht je nog op?

Contact informatie

Bij Autopoetsproducten.com vinden we het normaal dat je als klant graag de mogelijkheid hebt om contact op te nemen met de leverancier. Onze medewerkers begrijpen dat ook en staan je graag te woord.

Dat kan op de volgende manieren:

Per e-mail
Autopoetsproducten.com probeert zo snel als mogelijk op je e-mails te reageren. Binnen onze openingstijden proberen wij inhoudelijk altijd nog dezelfde dag te antwoorden.
Je kunt de klantenservice per e-mail bereiken via klantenservice@autopoetsproducten.com
 
Per telefoon
Binnen Autopoetsproducten hebben wij een eigen klantenservice met ervaren medewerkers. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij heel veel vragen voor uw beantwoorden. Je kunt onze klantenservice tijdens onze normale openingstijden bereiken.
Je kunt onze klantenservice per telefoon bereiken via 0186 746 019.

Bestellen

Als u iets bij ons koopt dan moeten we wel naar een aantal gegevens vragen anders kunnen we uw order niet verwerken. Ook als we u buiten de webshop om een factuur willen toesturen hebben we informatie van u nodig.

Wat willen we allemaal van u weten?

Aanhef, voor- en achternaam
We willen graag weten hoe u heet zodat we uw gegevens correct op de factuur hebben staan.

Adres en woonplaats
Uw adres en woonplaats gebruiken we ook voor uw factuur en afleveradres. Deze gegevens kunnen we niet meer achteraf aanpassen.

Telefoonnummer
Uw telefoonnummer gebruiken we om u te informeren over uw bestelling. Mocht er bijvoorbeeld iets niet duidelijk zijn dan willen wij u hier graag over informeren. Bijvoorbeeld u koopt 2 artikelen die niet bij elkaar passen of met elkaar kunnen werken, of wanneer er een voorraadverschil is, dan willen we dit graag vooraf met u delen om misverstanden achteraf te voorkomen.

Betaalgegevens en factuur
Tijdens het afrekenen maken wij gebruik van SSL: Secure Socket Layers. Dit is een beveiligingssysteem voor internet. Dit herken je aan het slotje in de adresbalk. Ook zie je in de URL ‘https’ staan in plaats van ‘http’. Deze extra ‘s’ staat voor ‘secure’. Met SSL wordt alle informatie tussen jou en onze website gecodeerd, zodat het onleesbaar is voor derde partijen. Wanneer je gaat betalen verlaat je onze site en kom je in de beveiligde omgeving van Mollie Zij handelen de betaling verder af.

Op de factuur die u krijgt toegestuurd nadat het artikel is verzonden staan de volgende gegevens: voornaam, achternaam, adres en woonplaats, factuurnummer, ordernummer.
Achteraf kunnen we uw factuur niet meer aanpassen.

IP-adres
Zodra u op internet aan het surfen bent dan bent u niet onzichtbaar. Omdat we uw IP-adres onthouden kunnen wij ervoor zorgen dat bezoekers en klanten van Autopoetsproducten.com een veilige winkelervaring hebben. Verdachte IP-adressen en kwaadwillende mensen kunnen we indien nodig blokkeren van onze site.

E-mailadres
U ontvangt van ons een e-mail over uw bestelling en factuur.


Betaalmogelijkheden

Tsja, betalen moet ook gebeuren. Dat kan bij ons op maar liefst zes manieren.

 • IDeal
 • Creditcard (achterafbetaling)
 • PayPall
 • Applepay
 • Klarna (achteraf betalen)
 • Vooraf overmaken
Verzendkosten – Bezorgopties

Wij rekenen de volgende verzendkosten:

 • Standaard rekenen wij voor verzendingen binnen Nederland € 6,95 aan verzendkosten.
 • Bestel u voor meer dan € 100,- in onze webshop dan is de verzending Gratis.
 • Besteld u vanuit Belgie dan rekenen wij standaars € 7,95 aan verzendkosten.
 • Kiest u voor afhalen op een Postnl Afhaallocatie dab reken wij € 5,95.

Bezorgopties:

Wij bieden 2 verschillende bezorgopties:

 • Thuis bezorging
 • Afhalen bij een Postnl Afhaallocatie