Voor 17.00uur besteld dezelfde dag verzonden

Top 5 beste autopoets accessoires 2023

Voor het wassen, poetsen en onderhouden van je auto zijn er diverse autopoets accessoires verkrijgbaar die het schoonmaken van je auto een stuk makkelijker maken.

Wij hebben een selectie gemaakt uit de top 5 beste autopoets accessoires.

Nummer 1
5/5

Met stipt op nummer 1 staat de magic spons, deze mag wat ons betrefd echt niet ontbreken bij het reinigen van het interieur van je auto.

Nummer 2 t/m 5 van onze top 5

Nummer 2
4.7/5

Op nummer 2 vinden we de beste autozeem op dit moment verkrijgbaar! De zeem is super absorberend en geeft een 100% streeploos resultaat.

Nummer 3
4.6/5

Op nummer 3 vinden we de Glasdoek XL een extra grote doek ideaal voor het streeploos reinigen van de autoruiten i.c.m. een glasreiniger

Nummer 4
4.5/5

De detailing brush is ideaal voor het reinigen van de interieur delen van uw auto zoals: Stuur, dashboard, deurpanelen, cockpit etc.

Nummer 5
4.5/5

De wasborstel soft is ideaal voor het reinigen van de banden en de buitenzijde van de velgen. Door zijn zachte gepluimde haren maakt hij geen krassen.

de producten zelf testen?

Wil je zelf deze producten ook eens testen? Geen probleem kom langs in onze Concepts store, hier hebben wij alle producten uit onze test staan je kunt zie hier bekijken, aanraken ruiken en testen.

Ook door ons getest:

dit is de intro tekst van test 1

dit is de intro tekst van test 2

Nummer 1
5/5

Met stipt op nummer 1 staat de magic spons, deze mag wat ons betrefd echt niet ontbreken bij het reinigen van het interieur van je auto.

CARCOSMETIX LIQUID QUARTZ

De meest Hydrofobische bescherming voor je auto ooit, Liquid Quartz SiO2 surface Technologie ontwikkeld en geproduceerd in Belgie.