DE BESTE AUTOSHAMPOO

UIT ONZE TEST GEKOMEN:

Beste Autoshampoo

TEST RESULTATEN

De beste Autoshampoo

pre wash car stap 01

PRE-WASH

STAP 01De Pre-Wash (voorreinigen) is wat ons betrefd een van de belangrijkste stappen in het reinigen van je auto.
Met een goede pre-wash verwijder je alle vervuiling van de auto die krassen kunnen veroorzaken, zonder de auto aan te raken.

wassen en drogen stap 02

WASSEN EN DROGEN

STAP 02Na de Pre-wash gaan we verder met het wassen van de auto dit doen we met twee emmers voorzien van een vuilrooster. Ook zo voorkomen we weer het maken van krassen.

Lak herstellen stap 03

LAK HERSTELLEN

STAP 04In deze stap gaan we de lak herstellen, hierbij reinigen we lak met klei. Verwijderen krasjes en brengen de kleur en glans weer terug. Diet kan zowel met de hand of met een polijstmachine.

wax en coating stap 05

WAX EN COATING

STAP 05Nu de lak helemaal krasvrij en glanzend is gaan we de lak nog wat extra glans en diepte geven en de lak beschermen. DIt doen we met een Wax of Coating. We leggen je uit wat de mogelijkheden zijn.

interier reinigen stap 06

INTERIEUR REINIGEN

STAP 06Door dagelijks gebruik word het interieur van je auto best smerig. Hoe lekker is het om weer in een schone frisse auto te rijden. In deze stap laten we je zien hoe je dat eenvoudig doet.

velgen en banden stap 03

VELGEN EN BANDEN

STAP 03Wil je perfect schone velgen en mooie zwarte banden? In stap 3 leggen we je uit hoe ook jij dit eenvoudig kunt doen door gebruik te maken van de juiste producten.

Winkelwagen
Scroll naar boven